Dobro došli!
Web stranica je u izradi! ;)
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte...
Pošalji upit

Usluge

Tvrtka INTERgrav bavi se dizajnom i proizvodnjom vizualnih komunikacija od daleke 1996.god. sa sjedištem i proizvodnim pogonom u Zagrebu. Od svog osnutka tvrtka neprestano ulaže u rast i usavršava se kako u tehničkom tako i u stručnom kadru, te smo danas u mogućnosti pružiti modernu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu i za najzahtjevnijeg klijenta na polju grafičke djelatnosti te srodnih asortimana proizvoda na području reklamiranja. U grafičkoj djelatnosti objedinjujemo nekoliko grana tiska:

OFFSETNI TISAK

Tisak na papir i papirnu konfekciju (posjetnice, memorandumi, koverte, pozivnice, brošure, plakati, kalendari, fascikli, letci, prospekti...)

SITO TISAK

Dotisak na gotovu robu (vrlo široka primjena tiska u industrijskom obilježavanju na razne predmete ili pločaste materijale, promo artikli ili drugi predmeti koje treba označiti, brandirati ili sl.

TAMPON TISAK

Dotisak na gotovu robu (kao i kod sito-tiska vrlo široka primjena tiska na sve zakrivljene predmete odnosno neravne plohe...

DIGITALNI TISAK

Jumbo solventni tisak na široki spektar materijala iz role ili arka (cerade, banneri, pvc samoljepiva folija, zastave...

Radovi

Paleta našeg poslovanja rasteže se od izrade grafičke galanterije za svakodnevnu komunikaciju preko akcijskog ili trajnog obilježavanja i reklamiranja pa sve do marketinških akcija s naglaskom na promotivne aktivnosti.

Kontakt

Ukoliko niste pronašli tražene informacije kontaktirajte nas putem kontakt forme ili direktno putem telefona.

INTERGRAV

Obrt za dizajn i proizvodnju vizualnih komunikacija

Čopci 4, 10040 Zagreb

OIB: 02632757801

Žiro račun: 2360000-1101325535

  • Tel: +385 1 29 85 073
  • Mob: +385 98 318 343
  • Fax: +385 1 29 55 099
  • Email: intergrav@zg.t-com.hr